Kwaliteitsmanagementsysteem en milieu in Transport en Groupage

 

Binnen Kooltrans transport en groupage toetsen we constant het niveau van kwaliteit in al zijn facetten binnen het gehele transportbedrijf. Dit draagt bij aan een efficiënte en professionele werkwijze.
Op deze manier kunnen wij onze klanten een voortdurend hoog kwaliteitsniveau bieden en blijven wij continu verbeteren.

 

Kwaliteitsmanagementsysteem

Wij werken bij Kooltrans transport en logistiek met een kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem is gebaseerd op de principes van ISO-norm 9001:2000. Het kwaliteitsmanagementsysteem omvat alle activiteiten die bijdragen tot de realisatie van een continue verbetering van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu. Dit systeem wordt jaarlijks beoordeeld door het management.

 

Gezondheid, veiligheid en milieu

Kooltrans transport en logistiek legt de nadruk op veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteitszaken door deze tot een integraal onderdeel van haar activiteiten te vormen. Deze moeten continu in overeenstemming zijn met de normen en eisen van de organisatie, de klant en de omgeving. Onze werkzaamheden trachten wij voortdurend te verbeteren. Dit doen wij aan de hand van nieuwe technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het correct opvolgen van de veiligheidsvoorschriften is een belangrijk onderdeel van de personeelsinstructies. Activiteiten dienen op een veilige manier worden uitgevoerd. Denk hier o.a. aan het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen en het correct toepassen van alle hulpmiddelen. Tevens hebben we goed opgeleid en ervaren personeel in dienst, waardoor de hoge kwaliteitseisen mede gewaarborgt kunnen worden. Kooltrans transport en logistiek is zich er tevens van bewust dat veel van haar activiteiten een effect kunnen hebben op het milieu. Wij stellen dan ook alles in het werk om die zo veel mogelijk te beperken. Intermodaal vervoer, energie besparende motoren, energie zuinig rijgedrag, beheer van dieselverbruik en een optimale beladingsgraad. Dit zijn allemaal elementen die een bijdrage leveren aan het beperken van de milieueffecten. Ook de klanttevredenheid bepaalt in belangrijke mate de kwaliteit van onze dienstverlening. De tevredenheid van onze klanten toetsen wij middels rapportages en onderling afgesproken prestatie-indicatoren.


Bekijk ook de mogelijkheden van transport en groupage naar de andere Europese landen:

Duitsland  | Oostenrijk |  ZwitserlandFrankrijkItalie | Noorwegen | Zweden | Finland | Denemarken | Belgie | Luxemburg | Spanje | Portugal

Webdesign and webdevelopment by Design Valley