Groupagevervoer Europa

 

Een van onze specialisaties is het groupagevervoer. Groupage is het verzamelen van pallets, pakketten of complete wagens van diverse opdrachtgevers. Deze worden in ons distributie centrum per land of regio gesorteerd, samen geladen en op transport gezet. Transport rechtstreeks naar de klant, dus zonder overslag, is uiteraard ook mogelijk. Deze vorm van transport bieden wij u via meerdere modaliteiten t.w. Weg, spoor en water of een combinatie van een van deze logistieke transportwijzen. Doordat wij de beschikking hebben over een uitgebreid distributienetwerk kunnen wij u ook op dit gebied een kwalitatief hoogwaardig logistiek product bieden.


Transport en groupage over de weg voor vracht boven 300 kg

Kooltrans groupage en transport beschikt over een uitgebreid distributienetwerk voor elk transport zodat al uw zendingen verzekerd zijn van leveringen binnen de gewenste lostermijnen. Zowel deel- als komplete zendingen behoren tot ons logistieke dienstenpakket. Dit netwerk wordt ondersteund door zeer betrouwbare partners, zodat wij uw en onze hoge kwaliteitsnormen kunnen waarborgen.Transport en groupage over de weg voor vracht onder 300 kg

Voor de kleinere zendingen hebben we een sneldienst binnen ons logistieke dienstverleningspakket. Hierbij worden ook alle kleine zendingen en spoedzendingen binnen de afgesproken lostermijn op de eindbestemming worden aangeleverd/afgeleverd. Deze transportdienst kunnen wij u zowel nationaal als internationaal aanbieden.Groupage binnen alle Europese Landen

Kooltrans groupage en transport beschikt over een uitgebreid distributienetwerk, dat binnen geheel europa operationeel is en overal zijn distributiecentra heeft, kunnen wij u ook op dit gebied een kwalitatief hoogwaardig logistiek product bieden. Mede door de inzet van een zeer betrouwbaar netwerk van dienstverleners kunnen wij overal in europa uw zendingen tijdig en volgens uw en onze kwaliteitsnormen afleveren.


Groupagevervoer benelux

Voor al deze vormen van transport geldt, dat wij u kunnen vertegenwoordigen in alle bestemmingen binnen de benelux. Vanaf 1 kg t/m 25.000 kg. Wij zorgen ervoor dat wij voor al uw vracht de juiste logistieke oplossing weten te vinden.


Groupagevervoer internationaal

Voor al deze vormen van transport geldt, dat wij u kunnen vertegenwoordigen in alle europese bestemmingen. Dit weten we te bewerkstelligen door gebruik te maken van up to date transportmateriaal, ervaren chauffeurs met een gedegen opleiding, en een uitgebreid netwerk van zeer betrouwbare partners, zodat wij onze hoge kwaliteitsnormen kunnen waarborgen.


Groupagevervoer centraal-, oost-europa

Voor al deze vormen van transport geldt, dat wij u kunnen vertegenwoordigen in alle centraal en oost-europese bestemmingen. Dit weten we te bewerkstelligen door gebruik te maken van up to date transportmateriaal, ervaren chauffeurs met een gedegen opleiding, en een uitgebreid netwerk van zeer betrouwbare partners, zodat wij onze hoge kwaliteitsnormen kunnen waarborgen.

 

Bekijk ook de mogelijkheden van transport en groupage naar de andere Europese landen:

Duitsland  | Oostenrijk |  ZwitserlandFrankrijkItalie | Noorwegen | Zweden | Finland | Denemarken | Belgie |Luxemburg | Spanje | Portugal

 

Webdesign and webdevelopment by Design Valley