Transport Europa

 

Gestuurd door kwaliteit, service en betrouwbaarheid is Kooltrans Logistiek als transport en expeditie onderneming een belangrijke internationale logistieke dienstverlener binnen Europa. Ons transportbedrijf is creatief op het gebied van logistiek en transport. Ondersteund door een hoog opgeleid operationeel team. Gevoed door kennis, visie en praktijkervaring lopen wij voorop bij ontwikkelingen in de markt. Dit alles maakt Kooltrans een sterke logistieke partner, waarbij de focus ligt op de klant en zijn goederenstroom als centraal middelpunt in het logistieke proces.Producten en diensten

Wij als nationaal en internationaal transport en expeditiebedrijf bieden u een range aan producten en diensten zoals het vervoer over de weg, over het spoor en over zee, inclusief een uitgebreid Europees distributienetwerk voor geconsolideerde en expressedistributie.

 

Verder bieden we diensten als warehousing, expeditie, value-added services, retour logistiek en sneldiensten. Het uitgangspunt bij de uitvoering van de logistieke diensten is een nauwe samenwerking met onze klanten.


Transportmanagement

Ons doel is om een sterke groei te bewerkstelligen in oplossingen op het gebied van transportmanagement.De toegevoegde waarde van transportmanagement voor onze klant is meervoudig: één centrale orderdesk die zorgdraagt voor de uitvoering van alle orders, maar ook voor prestatiebewaking en –rapportage, facturatie en afhandeling van de documentenstroom.

 

Wij houden de orderstromen en contacten tussen onze logistieke medewerkers en onze opdrachtgevers graag zo direct en overzichtelijk mogelijk. Door centralisatie en het gebruik van up-to-date ICT-systemen wordt tevens overzichtelijkheid in de informatiestromen gecreëerd. Uiteraard wordt in de uitvoering uitsluitend gebruik gemaakt van zorgvuldig geselecteerde partners.


Allianties en netwerken in de groupage en transportbranche

Kooltrans transport en logistiek beschikt over een uitgebreid netwerk van dienstverleners waarmee intensief wordt samengewerkt. Dit netwerk draagt bij aan de ontwikkeling en versterking van de totaaloplossingen waar onze klanten om vragen. Een strategische samenwerking wordt aangegaan met dienstverleners die een kritisch onderdeel vormen van de totaaloplossing.

 

Tevens werkt Kooltrans op dagelijkse basis samen met een groot aantal dienstverleners, welke aantoonbaar aan de kwaliteits- en kosteneisen van deze ons transportbedrijf kunnen voldoen en gespecialiseerd zijn in onderdelen van ons dienstenaanbod.


Klant specifieke oplossingen

U wilt u gehele logistiek proces van A tot Z uitbesteden? Kooltrans transport en logistiek beschikt over de kennis en ervaring. Onze expertise op het gebied van opslag, transport, distributie en logistieke dienstverlening is aanzienlijk. Dit zorgt voor een succesvolle samenwerking en continuering van de opslag en levering van uw producten.

 

Wij kunnen een geheel nieuwe operatie voor u inrichten of een bestaande overnemen. Onze oplossingen op maat geven u de zekerheid dat de operatie volledig gefocust is op uw producten, en het op tijd beleveren van uw clienten.


Multimodale oplossingen

Kooltrans transport en logistiek biedt multimodale oplossingen. De trends in de markt, zoals toename van files, almaar stijgende tolkosten, brandstofkosten en een groeiend milieubewustzijn creëren, naast het wegvervoer, een toenemende vraag naar multimodale oplossingen, met de daarbij behorende logistieke voordelen. We hebben reeds verschillende multimodale projecten in uitvoering.

 

Voor elke zending bepalen we in overleg met de klanten, welke gewenste transportmodaliteit wij het beste voor uw vracht kunnen kiezen. Hierbij kunnen gewicht, snelheid, kosten of wettelijke beperkingen van doorslaggevend belang zijn tijdens het maken van de juiste logistieke keuze.


ICT in de  transport en logistiek

Door de jaren heen heeft Kooltrans transport en logistiek zich weten te ontwikkelen tot een innovatieve logistieke dienstverlener, met de juiste oplossingen voor elke klant. De innovatiekracht van Kooltrans transport en logistiek komt o.a. tot uiting in de ICT-services.

 

Onze ICT- dienstverlening is van een hoog niveau en wordt continu verder ontwikkeld. Dit alles uiteraard met het doel onze klanten van kwalitatief hoogwaardige diensten te kunnen voorzien.


Account management

Wij hebben reeds jarenlang een centraal, deskundig aanspreekpunt voor elke klant op het gebied van al uw logistieke vragen zodat geen onnodige tijd verloren gaat, want tijd is geld. Een dergelijke benadering heeft bewezen een toegevoegde waarde voor de onderlinge relatie met onze klanten te zijn.

 

Onderdeel van deze manier van zaken doen, is dat wij minimaal een maal per jaar een persoonlijk gesprek met al onze logistieke klanten willen hebben, aangezien in de praktijk blijkt dat dit van beide kanten als zeer prettig ervaren wordt.

 

Bekijk ook de mogelijkheden van transport en groupage naar de andere Europese landen:

Duitsland  | Oostenrijk |  ZwitserlandFrankrijkItalie | Noorwegen | Zweden | Finland | Denemarken | Belgie | Luxemburg | Spanje | Portugal

 

Webdesign and webdevelopment by Design Valley