Geconditioneerd Transport

 

Naast het reguliere transport hebben wij ook vele transportmogelijkheden op het gebied van het geconditioneerde vervoer. Doordat wij de beschikking hebben over een uitgebreid distributienetwerk van logistieke dienstverleners kunnen wij u ook op dit gebied een kwalitatief hoogwaardig logistiek product bieden.

 

Geconditioneerd transport

Geconditioneerd vervoer wil zeggen, het vervoer van goederen onder gecontroleerde omstandigheden (zoals temperatuur en luchtvochtigheid). Een groot aantal producten, zoals verse groenten, fruit, bloemen, planten en levensmiddelen vragen een bijzondere wijze van transport. Voor het vervoer van dergelijke producten worden speciale vervoermiddelen ingeschakeld: thermowagens, koelwagens of kastenwagens.

 

Kooltrans transport en groupage heeft ook als specialisatie het geconditioneerde vervoer van verse producten; hiertoe beschikken wij over een modern en groot wagenpark in ons tranport netwerk dat speciaal uitgerust is om vervoer onder geleide temperatuur uit te voeren. Alle koelwagens zijn uitgerust met boordcomputer en temperatuurregistratie, voor een optimale controle van de temperatuuromstandigheden tijdens het transport. Betrouwbaarheid van het in te zetten materieel, de deskundigheid van de chauffeur en de juiste aansturing door de transportplanning staan hierbij voorop.

 

Geconditioneerd vervoer, isotherm, diepvries en verwarmd

Wij bieden u ook op het gebied van geconditioneerd transport diverse mogelijkheden zoals, isotherm, diepvries en verwarmd transport. De wagens hebben voor elk van deze transporten de juiste faciliteiten aan boord en de benodigde ervaring.

 

Dit netwerk wordt ondersteund door zeer betrouwbare partners, zodat wij uw en onze hoge kwaliteitsnormen kunnen waarborgen. Deze logistieke dienstverlening leveren wij over de weg, het spoor en het water.

 

Webdesign and webdevelopment by Design Valley